Kik vagyunk?

A mostvasarnap.hu mögött egy civil csoport áll. A magánszektorban dolgozunk: napi munkánk és családi kötelezettségeink mellett, társadalmi felelősségvállalásunk részeként fejlesztjük a honlapot és készítjük az elemzéseket. Vannak köztünk többek között informatikusok, adatelemzők, matematikusok, térképészek és újságírók. Barátaink és családtagjaink is sokat segítenek.

Céljaink

Fő célunk a magyar választási rendszer és választási földrajz bemutatása közérthető módon. Egyedi módon az elemzések publikálásán túl az Adattárban a felhasznált adatokat is közzétesszük a nyilvánosság számára, hogy ezzel segítsük minden választási elemző munkáját.

Támogatás

Jelenleg nem szorulunk pénzbeli támogatásra, de ha Brave böngészőt használ, akkor a látogatásaival vagy "Send tip" formában tud minket támogatni BAT tokennel. Részletek: Brave rewards

Csatlakozás

Amennyiben érdekel a munkánk és szívesen csatlakoznál, keress meg minket az info@mostvasarnap.hu email címen. Mindenképpen írd meg hogy milyen területeken tudnál segíteni és küldj szakmai életrajzot.